//my diary blog\\
Home Profile Words Follow


Welcome!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call Cik Askar kill you!.
Status : Waiting Cik Askar Melamar

Contacts

Facebook Instagram

Archive



Credit

© 2014 - Full Template by Revita. Basecode by A R S. And Re-edit by WANYANA ABDULLAH




HARAP APA YANG KAMI NAK SAMPAIKAN , KAMU DAPAT TAFSIRKANNYA . :)
Friday, 10 May 2013 | 0 Comment(s)

haaa ... dah mule nak menaip kat sini ! :) sihat semua ? alhamdulillah .. syukurlah !
pendaftaran bagi lower six kan dah mule ? haa .. me as the senior in form 6 at my school..
ambil kesempatan jumpe adek2 kami , story sikit bagi dowang tertarik memang de bomb ! haha
today , jumaat tibe slot kami dengan junior .. plan senior nhe buat game je untuk dowang nie ! 
dear ,, alhamdulillah .. semangat dowang ! kerjasama dowang bagi memang kami selutt lah ! 
tabikk springgg !! hahaha.. 
kami buat tuh semua pun , sbb nak bagi dowang selese same dowang ! xde berpuak2 sangat ! 
baguslah kalau dah dowang boleh satu kepale semua ! senang lah nak buat ape-ape nanti ..


macam nhe adek2 junior kami ! haha .. sedap betul akak n abg awak kianat yerr :) ape yang korang rase kali nhe , ini jugak yg kami rase mule-2 kiteorang start form 6 ! 

moral for this: kami nak korang kerjasama , xnak hidup dalam kesombongan ! kita harus tegur sape , kalau dea xmulakan .. why not kita yang mulekan dulu ? haa.. kan seronok macam nie ?
terima kaseh pade adek-2 , tahun depan korang buat untuk junior korang pulak yerr :)
 tinggalkan warisan untuk yang akan datang oke :) 
chike poke ! :) 

akak bangga dengan korang !! sayang sekali .. urmuah ! 
kita jumpe lain kali yerr .. assalamualaikum ! :) syukran jazillan ..


OLDERNEWER


Post a Comment