//my diary blog\\
Home Profile Words Follow


Welcome!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call Cik Askar kill you!.
Status : Waiting Cik Askar Melamar

Contacts

Facebook Instagram

Archive



Credit

© 2014 - Full Template by Revita. Basecode by A R S. And Re-edit by WANYANA ABDULLAH




again ! fall in love ..
Tuesday, 19 February 2013 | 0 Comment(s)




saye bukan nak jadi se sweet gula-2, cume manusia biase yang ingin menjadikan hidupnyer penuh dengan pengalaman hidup yang ade pahit manis , suka dan duka..

saye bukan nak cari yang kacak, saye juga bukan cantik sangat(manisnyer ade) ^_^
cukup lah die yang ade..yang sedang-2 saja.. haha

orang kate ''cinta itu saling menampung mane yang lebih mane yang kurang kan??
bukan nak mengata atau burukkan sesape..
''epy, awak gemuk !! haha  .. bolehlah kurangkan lemak bg kat wany kann??'' hahha >,<
oppsss.. betullah tu kan??

ingat zaman budak-2 dulu, takde lah budak sangat time tuh rasenyer,..
yeeayyhh !! first time .. dapat bear , ggrrr.. sweet kud zaman kanak-2 dulu..

tapi sekarang dah berusia sikit , hahahaha..
entah ape pulak agaknyer..
''sejambak bunga'' mungkin .. ''cadburry'' haha.. couple skrg kan save bajet, bese lah.. hahaha
pape pun , bukan nak mengharap lebih-2, cukuplah sekadar di ingati..

hurmm..
bukan nak cakap sal jodoh, cume sekadar berdoa..
dipanjangkan umur dan permudahkan segalanye..

jangan anggap saya satu sahaja ..
tapi anggaplah saye segalanya..
saye mungkin sahabat awak,
saye juga mungkin jadi kekasih awk..
dan tak mustahil saya jadi sum1 disisi awak..
~doa untuk kebaikan~






OLDERNEWER


Post a Comment