//my diary blog\\
Home Profile Words Follow


Welcome!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call Cik Askar kill you!.
Status : Waiting Cik Askar Melamar

Contacts

Facebook Instagram

Archive



Credit

© 2014 - Full Template by Revita. Basecode by A R S. And Re-edit by WANYANA ABDULLAH




rindu nak update! :)
Wednesday, 4 June 2014 | 0 Comment(s)


hello.. helloo.. wah lamenye cik wany tak update!
busy study agaknye nih!!

sekarang cik wany dah tukar status belajar..
dulu cik wany budak PRA U ..
hah! but now.. cik wany dah jadi budak kolej..
aicehhh.. ngade betul cik wany !

citer pasal study kat tempat cik wany..
cik wany amik course multimedia pengarangan. 
sape tahu? sape tahu?
huhu.. agak mencabar bagi yang tak kreatif macam cik nih haa..
btw, kalau niat kita nak belajar tu tinggi.. 
ape cabaran sekalipun kita sanggup harungi kann? kan? kan?

impian cik wany sekarang nak bukak bisness..
nak ambik tempahan buat design..
buat bisness kad.. dan seangkatan dengannya..
lepas ni sesape yang nak mintak buat tuh..
bagitahu oke.. cik buat atas dasar nama cik belajar..
harga kita cit cat kat belakang!! :)

oke... thats all lah dari cik untuk kali yang dah lame tak update ni..
byeeeee...





OLDER


HAPPY TEACHERS DAY , THANKS TEACHERS
Thursday, 16 May 2013 | 0 Comment(s)


teachers like my mom n my father ..
huhu
 
tengs to all of u teacher ..
kalau takde cikgu2 ni , xdelah anak murid nyerr..
kami hargai sangat pengorbanan yang banyak cikgu2 lakukan untuk 
kiteorang .. nak tengok sampai kami berjaya ..
bila kami berjaya nanti .. 
cikgu2 jangan risau .. kami berjaya sebab cikgulah ..
tanpamu siapalah kami ..
aicehh.. hahaha ..
cikgu2, best tak jadi cikgu ?
huhu .. bakal cikgu nie ! in sha allah .. aminn ..
tapi xnak jadi cikgu subjek berat2 ,
nak jadi cikgu pjk jer ngan cikg muzik , haha ..
oke tak ? comel kan ? eeuuww.. hahaha:)
mudah2an .. 
pahit getir hidup semasa jadi cikgu ,
itu adalah rezekimu cikgu ,
kerana setiap apa yang kami dapat ,
kamu juga dapat bahagianmu juga,
ohh ! mulianya pekerjaanmu cikgu ..
To : ALL MY TEACHERS IN SKTL AND SMKTL

HAPPY TEACHERS DAY TO ALL OF U,
THANKS TO TEACH ME UNTIL NOW !
U ARE AWESEMM ..
U ARE SUPERB ..
AUMM, !
HUHU .
GUD LUCK IN YOUR LIFE TEACHERS ..
JASAMU DIKENANG SELALU ,




OLDER