//my diary blog\\
Home Profile Words Follow


Welcome!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call Cik Askar kill you!.
Status : Waiting Cik Askar Melamar

Contacts

Facebook Instagram

Archive



Credit

© 2014 - Full Template by Revita. Basecode by A R S. And Re-edit by WANYANA ABDULLAH




Cinta tu Perlu Rajin
Thursday, 27 September 2012 | 0 Comment(s)

Awak...Kenape awak buat saye tertunggu!!!
ade tak awak pk pasal perasaan saye??
saye tunggu awak, ,saye ingat awak penat..
jadi saye bg lha mase awak rehat dulu..
tapi bila saye rase saye nak cari awak...
awak boleh plak off kan fown awak tuh..
aduih!!sakit hati saye...
oke..sye bia dulu..
then.. malam tadi saye cari awak..
awak masih off lg..
bile pg tadi sy tgok sent items lpas kat awak punn..
awak lgsung xade cari sy..
oke, fine..zzzzz...
lepas nhe jangan salahkan sye kalau care saye x baik dgan awak..
 MAAFKAN SAYE!!dah sabar sangat nhe..
thanks untuk hadiah ini..


OLDERNEWER


Post a Comment